• Informatie

  Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 en 13.00-18.00uur.
  Zaterdag van 09.00-12.00 en 13.00-17.00uur.
  Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

  Leveringsvoorwaarden:

  Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden.

  Pricacy verklaring:

  Klik hier voor onze privacy verklaring.

  Betaalmogelijkheden

  U kunt uw aankopen via een van de onderstaande betaalmogelijkheden voldoen:

  contant aan de kassa of pinnen aan de kassa.

  Bezorgen en inplantservice

  Wij kunnen uw bestellingen in overleg ook bij u thuis afleveren. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening. Ook kunt u alle planten, bomen en struiken die bij ons gekocht zijn, door onze ervaren medewerkers laten inplanten. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. Wij geven u graag vooraf een vrijblijvende prijsopgave.

  Ruilen & Retourneren niet mogelijk
  Artikelen die op ons tuincentrum zijn gekocht kunnen na aankoop niet geretourneerd worden.

  Ruilen kan uitsluitend indien hier bij aankoop vooraf duidelijke afspraken over gemaakt zijn. Deze artikelen moeten dan ongebruikt en onbeschadigd zijn voorzien van originele verpakking en labels. Beschadigde artikelen worden niet geaccepteerd.

  In geen geval wordt er geld teruggegeven op uw aankopen.

  Groeigarantie

  Op de door ons geleverde planten geldt groeigarantie conform de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden. Uiteraard dient u er zorg voor te dragen dat de planten niet uitdrogen of beschadigd raken. Leg planten nooit in de volle zon en wind neer, planten zonder kluit of pot kunnen op deze manier binnen 5 minuten verdroogd zijn. NB: ook planten hebben honger en dorst, vergeet dus niet om genoeg en tijdig water te geven!

  Omdat het voornamelijk levend materiaal betreft kan het voorkomen dat een plant toch dood gaat nadat u deze geplant heeft. Dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons en dan zorgen we samen met u voor een passende oplossing.

  U kunt geen aanspraak maken op garantie als er sprake is van: extreme weersomstandigheden, normale slijtage, beschadiging door opzet, door nalatigheid of beschadiging door het niet of onjuist in acht nemen van de gebruikersinstructies en/of de behandelingsinstructies.